Reza E I Ragazzi

Del på:

Vi gjentar suksessen med vårens store klassiske konsertbegivenhet i Asker !

Vi gjentar suksessen med vårens store klassiske konsertbegivenhet i Asker kulturhus!

Denne kvelden kommer eliten av mannlige norske operasolister til Asker, ledet av dirigent og pianist Reza Aghamir, kjent som rebellen i det norske klassiske musikkmiljøet.

Et kremlag av sangere med dirigent Reza Aghamir i spissen byr på en romantisk aften med samsang, operasnask og god stemning. Her loves alt fra gåsehud til bakoversveis!

Reza har jobbet lenge med våre aller fremste operasolister og høstet internasjonal suksess med koret Gli Scapoli på 90-tallet. Dette arbeidet krystalliseres gjennom prosjektet Reza e i Ragazzi. Et vennskap og samspill som publikum nå også får være en del av.

Reza e i Ragazzi, «Reza og gutta» på norsk, gir publikum en unik konsertopplevelse – alltid med bøttevis av humor og sjarm, og helt garantert noen overraskelser!

Reza Aghamir har hatt en eventyrlig reise i livet: Vokste opp i vakre, kulturrike Iran. Flyktet med foreldrene fra Khomeinis regime i 1986. Kom til Norge som 15-åring. En rebell innen klassisk musikkmiljø, tatt inn på Norges musikkhøgskole – bare for å bli sparket ut igjen! Med fortid fra Khomeinis Iran, Norges musikkhøgskole og hiphopscenen samlet Reza kremen av norske operasolister for å spille inn Grieg-sanger på sin måte: Plata «Grieg Unheard» er innspilt i Lommedalen kirke, Den Norske Opera & Ballett og i Griegs eget hjem på Troldhaugen, med Jørgen Træen i produsentstolen: Her presenteres 13 låter av Grieg slik du aldri har hørt det tidligere. Gruppa har også utgitt en limited edition EP «Ja, vi elsker», innspilt i store studio m/KORK i anledning regentjubileet 2016.

Teatersalen

klokken 19.00

passer for alle

Nummererte sitteplasser


  Kjøp billett

 • Onsdag 13. mars kl. 19.00 - 21.00 Kjøp
 • StedTeatersalen, Asker kulturhus
 • Ordinære priser
 • Ordinær Pris 475,-

 • HC-billetter kjøpes i billettluken. To HC-billetter per forestilling.
  Kjøpte billetter refunderes ikke.

  Gavekort Kjøp gavekort her