Koronainformasjon
green arrow
instagram

Shaun Bartlett

Shaun Bartlett Shaun Bartlett
Lørdag 7. november
kl. 20:00
STED:
Multisalen, Asker kulturhus
PRIS:
Fra 275,-
Forside / Program / Shaun Bartlett

Shaun Bartlett

Det er ikke uten grunn at en intimkonsert med Shaun Bartlett (solo) kommer med 100% hyggegaranti! Stor fare for gode låter, sterke tekster og en og annen god historie fra livet der altså. Høstens turné skulle i utgangspunktet gå av stabelen ifbm utgivelsen av hans nye album Roots And Veins som skulle slippes rundt nå men som pga hele situasjonen med covid-19 er satt på vent. Det ryktes likevel om at den norsk-britiske singer/songwriteren vil fremføre låter fra kommende album live i høst, i tillegg til noen av “ringrevene” du kjenner fra ti år med radiolistinger, filmer, serier og tv-opptredener. Visste du f.eks at Shaun er mannen bak låta “Saviour Unknown”, kjenningslåta til NRK-serien “Øyevitne” som Annecke von der Lippe vant en Emmy-pris for? 

“En sann artist og formidler” - Magne Furuholmen

"Evnen til å ta over et rom på sekunder!” - Sondre Lerche

Billetter i salg nå!

NB! Grunnet smitteverntiltak er det begrenset antall plasser tilgjengelig.

- For å kunne gjennomføre konserten på trygt vis og i henhold til smittevernreglene vil alle publikummere få tildelt en bestemt plass i lokalet, med avstand til andre.

- Du kan ikke delta på konserten dersom du er i karantene, eller har symptomer på sykdom (vond hals, feber, forkjølelse, magevondt).

- Hold 1 meters avstand til andre. Eneste unntak fra regelen er personer i samme husstand/nærkontakter.


Praktisk info: Multisalen ligger i øvre vestibyle i Asker kulturhus. Ta kontakt på e-post kulturhuset@asker.kommune.no for kjøp av HC-billetter. Disse kan eventuelt kjøpes i skranken i Asker bibliotek. NB. Kjøpte billetter refunderes ikke.  
ARRANGØR:
Asker kulturhus