Koronainformasjon
green arrow
instagram

Sigvart Dagsland

Sigvart Dagsland Sigvart Dagsland
Onsdag 20. oktober
kl. 19:30
STED:
Teatersalen Scene, Asker kulturhus
PRIS:
Fra 490,-
Forside / Program / Sigvart Dagsland

Sigvart Dagsland

Etter to bejublede og tilnærmet utsolgte turneer med Bjørn Eidsvåg, er Sigvart Dagsland klar med konsert i Asker kulturhus! Med seg i bagasjen har han sitt lekne band samt nye, eldre og steingamle låter.

En konsertopplevelse med Sigvart Dagsland er en unik begivenhet, og et møte med en artist som behersker publikumsrommet til fulle. Gjennom sin totale tilstedeværelse og uovertrufne stemme tar han mennesker med seg; fra det sårbare menneskelige til kraftfulle stemninger og vokalprestasjoner. Alltid med et skrått og tidvis gapskrattende blikk på tilværelsenes mange fasetter. Alltid med en dyp respekt for de bånd som binder artist og publikum, forteller og lytter i sammen.

Med seg på scenen har han sitt glimrende og lekne band bestående av Mari Kreken, Torjus Vierli, Espen Tappel, Thomas Engebretsen og Jango Nilsen.


Teatersalen ligger i øvre vestibyle i Asker kulturhus. COVID-19: Asker kulturhus er nå åpent for maks 200 publikummere. Publikum vil få tilviste, faste plasser. Billettkjøpere vil bli kontakt med informasjon før forestilling. Ta kontakt på e-post kulturhuset@asker.kommune.no for kjøp av HC-billetter.