Koronainformasjon
green arrow
instagram

Siv Jakobsen

Siv Jakobsen Siv Jakobsen
Torsdag 10. juni
kl. 20:00
STED:
Multisalen, Asker kulturhus
PRIS:
Fra 175,- til 250,-
Forside / Program / Siv Jakobsen

Siv Jakobsen

Siv Jakobsen fra Asker har fått stor internasjonal oppmerksomhet og er strømmet av millioner – nå kan endelig den Spellemann-nominerte artisten oppleves på hjemmebane!

– Jeg gleder meg veldig til å spille min første konsert i Asker på flere år, spesielt nå etter det som kjennes som et uendelig langt år med få muligheter til å spille musikk live, sier Jakobsen.

Etter å ha tilbrakt store deler de siste årene på å skrive og spille inn ny musikk, var Siv Jakobsen i slutten av 2020 endelig tilbake for å følge opp det sterkt kritikerroste debutalbumet fra 2017. Albumet tar lytteren med på en vakker reise hvor hun utforsker temaer som frykt, angst, endring og kreativitet. «A Temporary Soothing» fikk fantastisk mottakelse da det ble sluppet, Dagsavisen trillet en soleklar femmer og skrev: «Siv Jakobsen er en av de beste vi har.» Albumet ble også nominert til Spellemannpris.

Siv Jakobsen vakte oppsikt da hun slapp ep-en «The Lingering» i 2015. Etter slippet turnerte hun mer eller mindre konstant over store deler av verden, og mens lytterskaren hennes vokste, ble Siv ble sammenlignet med artister som Ane Brun og Damien Rice. Siv har turnert med artister som Gregory Alan Isakov og Damien Jurado, og hennes debutalbum «The Nordic Mellow» fikk svært gode kritikker både hjemme i Norge og internasjonalt i 2017. Hennes atmosfæriske og vakre låter har nå mer enn 35 millioner avspillinger.

I serien  #askerfolk møter vi artister som vokst opp, bor, eller har tilbragt vesentlige deler av karrieren i Asker.

Praktisk info: Multisalen ligger i øvre vestibyle i Asker kulturhus. COVID-19: Vi gjør oppmerksom på at det nå er det kun mulig å besøke kulturarrangement i egen kommune.

Alle billetter selges unummerert. Nye billetter med informasjon om sete og rad blir sendt ut i forkant av arrangement.

Ta kontakt på e-post kulturhuset@asker.kommune.no for kjøp av HC-billetter.