green arrow
instagram

Små hager – store drømmer med Claus Dalby

Små hager – store drømmer med Claus Dalby Små hager – store drømmer med Claus Dalby
3
sales status
Tirsdag 31. mars
kl. 19:00
STED:
Teatersalen, Asker kulturhus
PRIS:
Fra 280,-
Forside / Program / Små hager – store drømmer med Claus Dalby

Små hager – store drømmer med Claus Dalby

Denne forestillingen er dessverre avlyst pga tiltakene for å hindre Koronasmitte. Arrangør har begynt prosessen med å sette denne opp nytt, men det vil tidligst bli i 2021.

Dere som har kjøpt billett på nettet, trenger ikke foreta dere noe. Pengene blir tilbakeført til den bankkontoen som var belastet i utgangspunktet.

Det går 2-5 virkedager før du ser pengene tilbake på konto, men vært oppmerksom på at «innbeløpet» i nettbank/kontoutskrift kan legge seg tett opp mot datoen når beløpet ble registrert. Noen ganger også foran «utbeløpet». Du bør derfor sjekke kontoutskriften din helt tilbake til kjøpsdato.

Dersom billettene ble betalt med kredittkort blir beløpet tilbakeført til kredittkortselskapet, og bli utlignet på neste faktura.

Betalte du billettene helt eller delvis med gavekort, vil den summen som var belastet gavekort bli tilbakeført her.

Har du kjøpt billett i billettluken i Asker kulturhus må du sende en e-post til kulturhuset@asker.kommune.no med bilde eller scan av billetten din, samt kontonummer, navn og adresse.
Praktisk info: Teatersalen ligger i øvre vestibyle i Asker kulturhus. Ta kontakt på e-post kulturhuset@asker.kommune.no for kjøp av HC-billetter. Disse kan eventuelt kjøpes i skranken i Asker bibliotek. NB. Kjøpte billetter refunderes ikke.
ARRANGØR:
Hagelagene Hurum, Røyken og Asker