Koronainformasjon
green arrow
instagram

The Illusions of Alexx Alexxander

The Illusions of Alexx Alexxander The Illusions of Alexx Alexxander
3
sales status
Onsdag 21. april
kl. 19:00
STED:
Teatersalen, Asker kulturhus
PRIS:
Fra 250,- til 350,-
Forside / Program / The Illusions of Alexx Alexxander

The Illusions of Alexx Alexxander

Velkommen til Alexx Alexxanders magiske verden!

Opplev en kveld i magiens tegn og la Alexx Alexxander vise deg hvorfor han er utnevnt til en av verdens fremste illusjonister og entertainere. Alexxander er den eneste nordmannen noensinne som har blitt tildelt magiens mest prestisjefylte pris, The Merlin Award – til og med to ganger! Denne utmerkelsen er for magi det Oscar er for filmbransjen. Han ble i 2019 utnevnt til «llusionist Of The Year Europe» og fikk utmerkelsen «Best Performing Global Talent» av Seed Forum Global.

Du vil bli forbløffet og forført av latter, forundring og magisk fingerferdighet! Bli med på en uforglemmelig reise inn i Alexx Alexxanders magiske verden når han inviterer deg til en helaften fylt med humor og spektakulære illusjoner i verdensklasse. La deg fascinere av hans uforklarlige shownummer i en forestilling for alle generasjoner, hvor grensen mellom illusjon og virkelighet vil opphøre. Nærmere magien kommer du ikke!

«Det aller beste av magi du ser i hele verden!» (VG)


Praktisk info: Teatersalen ligger i øvre vestibyle i Asker kulturhus. COVID-19: Vi gjør oppmerksom på at det nå er det kun mulig å besøke kulturarrangement i egen kommune.

Alle billetter selges unummerert. Nye billetter med informasjon om sete og rad blir sendt ut i forkant av arrangement.

Ta kontakt på e-post kulturhuset@asker.kommune.no for kjøp av HC-billetter.