THE WALL 40 ÅR med A Saucerful of Secrets konsert

Del på:

THE WALL 40 ÅR m/ A Saucerful of Secrets

I anledning 40-årsjubileet for mesterverket The Wall legger ASOS ut på en Norgesturne med showet «The Wall 40 år», og 5. oktober fyller de Asker Kulturhus med dette fantastiske showet. Denne kvelden spiller de seg gjennom hele albumet, supplert av en skjerm som på delikat vis krydrer showet med klipp fra filmen fra med samme navn som Roger Waters slapp i 2014, samt animasjoner og klipp fra originalfilmen.

Resultatet er en konsertopplevelse av de sjeldne, et show som vil få til og med de mest garvede Pink Floyd-fans til å måpe. Under ser man klipp fra urfremføringen av showet, foran et stappfullt Union Scene.

A Saucerful Of Secrets er Norges fremste Pink Floyd tribute band!

Siden 2006, på scener og festivaler som Drammen Elvefestival, Vindmølle-Larm, Pomorfestivalen, Drammens Teater, Ullensaker Kulturhus og Hard Rock Cafe, har de vist at de er de fremste av de fremste til å hedre originalene i Pink Floyd, og at de tilnærmer seg originalene med kjennskap og respekt som ingen kan matche de på.

Bandet har også gjort konserter sammen med Drammen Symfoniorkester og det Asker baserte symfoniorkesteret Musica Sinfonietta. Disse konsertene ble en stor suksess, og viste at bandet har både en stor trygghet og allsidighet i sine tolkninger av sangene.


  Kjøp billett

 • Lørdag 5. oktober kl. 19.30 - 21.30 Kjøp
 • StedTeatersalen, Asker kulturhus
 • Ordinære priser
 • Ordinær Pris 450,-

 • HC-billetter kjøpes i billettluken. To HC-billetter per forestilling.
  Kjøpte billetter refunderes ikke.

  Gavekort Kjøp gavekort her