Koronainformasjon
green arrow
instagram

Thomas Dybdahl

Thomas Dybdahl Thomas Dybdahl
Lørdag 29. mai
kl. 19:30
STED:
Teatersalen, Asker kulturhus
PRIS:
Fra 425,-
Forside / Program / Thomas Dybdahl

Thomas Dybdahl

Thomas Dybdahl kommer tilbake til Asker for å spre sine vakre, melankolske og soulfylte låter for oss.

Dybdahl vil opptre i solo-format og han ankommer med et rykende ferskt album i ermet. Hans niende album «Fever» kom ut I 2020, og det mottok nær sagt som vanlig massiv kritikerapplaus. 

Thomas vokste opp i Sandnes utenfor Stavanger. Han kan ikke huske å ha drevet med noe annet enn musikk, og det finnes bilder av en tre år gammel Thomas med gitar i armene. Han har spilt i diverse band fra han var 10-år, men det var først i 2002 han albumdebuterte og det med et brak. Albumet beskrives som «en uvanlig sterk debut» i Dagbladet, og Thomas blir sammenlignet med Beck, Neil Young og Jeff Buckley. I løpet av et år vil han ha varmet opp for barndomshelten Morten Abel, fått en låt A-listet i NRK P3, og Spellemannspris for beste popsolist. Siden den gang har han gitt ut nå ni soloplater, spilt konserter i store deler av verden og blitt en av Norges mest folkekjære og kritikerroste artister. 

Dette kommer til å bli en konsert av de sjeldne i Teatersalen hos oss. Dybdahl vil spille låter fra hele karrieren i et intimt soloformat, der gitar og flygel vil være hovedinstrumenter.

Begrenset antall billetter i salg. Billettene selges unummerert, men alle vil få tilsendt gode nummererte seter i forkant av konserten tilpasset etter gjeldene avstandsanbefaling i henhold nasjonale og lokale retningslinjer rundt Covid-19.

 

 


Praktisk info: Teatersalen ligger i øvre vestibyle i Asker kulturhus. COVID-19: Vi gjør oppmerksom på at det nå er det kun mulig å besøke kulturarrangement i egen kommune.

Alle billetter selges unummerert. Nye billetter med informasjon om sete og rad blir sendt ut i forkant av arrangement.

Ta kontakt på e-post kulturhuset@asker.kommune.no for kjøp av HC-billetter.
ARRANGØR:
Asker kulturhus