Koronainformasjon
green arrow
instagram

Thomas Seltzer og Den amerikanske drømmen

Thomas Seltzer og Den amerikanske drømmen Thomas Seltzer og Den amerikanske drømmen
Torsdag 24. februar
kl. 19:00
STED:
Teatersalen Scene, Asker kulturhus
PRIS:
Fra 290,- til 390,-
Forside / Program / Thomas Seltzer og Den amerikanske drømmen

Thomas Seltzer og Den amerikanske drømmen

NRK-profil og rockebassist Thomas Seltzer dro tidligere i år tilbake til sitt første hjemland for å finne ut hva som har skjedd med det. Det var en reise som startet i hans gamle hjemby i det såkalte Rustbeltet, og som endte ved familiefarmen på prærien i Kansas, der han har røtter helt tilbake til 1870-tallet.

Resultatet ble «UXA – Thomas Seltzers Amerika», som er en av norsk fjernsyns mest sette dokumentarserier de siste årene, med over én million seere så langt. I dette foredraget forteller han om hva han fant, og med et brennende engasjement vi ikke er vant til fra den gamle ironikeren forklarer han oss hvor det ble av hans favorittdrøm, nemlig Den amerikanske, og hvor veien går videre for hans kjære USA.


Teatersalen ligger i øvre vestibyle i Asker kulturhus. COVID-19: Asker kulturhus er nå åpent for maks 200 publikummere. Publikum vil få tilviste, faste plasser. Billettkjøpere vil bli kontakt med informasjon før forestilling. Ta kontakt på e-post kulturhuset@asker.kommune.no for kjøp av HC-billetter.