green arrow
instagram

Thormod Rønning Kvam

Thormod Rønning Kvam Thormod Rønning Kvam
3
sales status
Søndag 14. juni
kl. 19:00
STED:
Storsalen, Venskaben
PRIS:
Fra 230,- til 330,-
Forside / Program / Thormod Rønning Kvam

Thormod Rønning Kvam

Dette arrangementet er avlyst, men dukker kanskje opp på et seinere tidspunkt.

Dere som har kjøpt billett på nettet, trenger ikke foreta dere noe. Pengene blir tilbakeført til den bankkontoen som var belastet i utgangspunktet.
Det går 2-5 virkedager før du ser pengene tilbake på konto, men vært oppmerksom på at «innbeløpet» i nettbank/kontoutskrift kan legge seg tett opp mot datoen når beløpet ble registrert.
Noen ganger også foran «utbeløpet». Du bør derfor sjekke kontoutskriften din helt tilbake til kjøpsdato.

Dersom billettene ble betalt med kredittkort blir beløpet tilbakeført til kredittkortselskapet, og bli utlignet på neste faktura.
Betalte du billettene helt eller delvis med gavekort, vil den summen som var belastet gavekort bli tilbakeført her.

Har du kjøpt billett i billettluken i Asker kulturhus må du sende en e-post til kulturhuset@asker.kommune.no med bilde eller scan av billetten din, samt kontonummer, navn og adresse.

-------------------------------------------------

Alene ved klaveret: Thormod Rønning Kvam

Få med deg vårens solokonsert med vår egen gjestekurator! I kjølvannet av å ha blitt tildelt høythengende utmerkelser etter diplomstudiet i London, har røykenbøringen Thormod Rønning Kvam fått invitasjon til å gjøre sin offisielle debut i verdensmetropolen i april 2020. Fredag 20. mars er vi heldige å få en kveld alene med vår gjestekurator og pianist, og med dette en eksklusiv førpremiere på et soloprogram med fokus på musikk av Schubert – kanskje den vakreste musikken som noen gang er skrevet for instrumentet, ifølge pianisten selv. Konserten er startskuddet for en vårfestival 20-22. mars på Venskaben med konserter og mesterklasser i samarbeid med Asker kulturskole og Asker Kammerkonserter.

Tradisjonen med en egen konsertserie med klassisk musikk i Asker strekker seg til langt tilbake, og vi er veldig bevist på° at vi ønsker å tilby det lokale publikummet i Asker ett klassisk program med høy kunstnerisk kvalitet i hver sesong. Vi har invitert inn pianist Thormod Rønning Kvam som gjestekurator, som tross sin unge alder allerede har lang erfaring med konsept- og publikumsutvikling fra flere nasjonale nysatsinger innen klassisk musikk.

Vi har invitert inn pianist Thormod Rønning Kvam som gjestekurator, som tross sin unge alder allerede har lang erfaring med konsept- og publikumsutvikling fra flere nasjonale nysatsinger innen klassisk musikk.


Praktisk info: Storsalen er lokalisert på Venskapen i Askerveien 41, rett ved siden av Asker rådhus. NB. Kjøpte billetter refunderes ikke.
Klassisk på Venskaben

Tradisjonen med en egen konsertserie med klassisk musikk i Asker strekker seg til langt tilbake, og vi er veldig bevist på at vi ønsker å tilby det lokale publikummet i Asker ett klassisk program med høy kunstnerisk kvalitet i hver sesong.

Vi har invitert inn pianist Thormod Rønning Kvam som gjestekurator, som tross sin unge alder allerede har lang erfaring med konsept- og publikumsutvikling fra flere nasjonale nysatsinger innen klassisk musikk.

Vårens klassiske program består av fire konserter, og vi tilbyr en abonnementspris ( 4 til prisen av 3 ) for alle fire konsertene kan du kjøpe ved å klikke denne linken