Koronainformasjon
green arrow
instagram

Trond Kallevåg – «Fengselsfugl»

Trond Kallevåg – «Fengselsfugl» Trond Kallevåg – «Fengselsfugl»
Fredag 16. april
kl. 19:30
STED:
Multisalen, Asker kulturhus
PRIS:
Fra 205,- til 275,-
Forside / Program / Trond Kallevåg – «Fengselsfugl»

Trond Kallevåg – «Fengselsfugl»

Innsatte i Oslo Fengsel og skillingsviser er noen av ingrediensene Trond Kallevåg har latt seg inspirere av under utformingen av sin kommende plate «Fengselsfugl». 

«Fengselsfugl» er den etterlengtede oppfølgeren til gitaristen og komponistens kritikerroste album «Bedehus & Hawaii», som blant annet ble trukket frem som en av 15 beste jazzalbum i 2019 av Bandcamp.

Som forrige plate er «Fengselsfugl» spilt inn i studioet til Geir Sundstøl. Han medvirker også med sitt røveraktige og sublime steelgitarspill, som perfekt matcher Kallevåg sin åpenbare affeksjon for atmosfærisk filmmusikk, forsiktig bedehussakralitet og polynesisk exotica. Utradisjonelle instrumenter som glass og sag gir lydbildet den rette filmatiske og absurde stemningen. I sekstetten finner man også kanskje landets fremste keyboardist David Wallumrød, som på utsøkt vis komplementerer Kallevågs lyriske låter.

Kallevåg tok norske og utenlandske anmeldere med storm med «Bedehus & Hawaii», og ble av flere sammenlignet med Ry Cooder og Bill Frisell.  «It’s a lovely album all the way through.» (BBC Radio).


Praktisk info: Multisalen ligger i øvre vestibyle i Asker kulturhus. COVID-19: Vi gjør oppmerksom på at det nå er det kun mulig å besøke kulturarrangement i egen kommune.

Alle billetter selges unummerert. Nye billetter med informasjon om sete og rad blir sendt ut i forkant av arrangement.

Ta kontakt på e-post kulturhuset@asker.kommune.no for kjøp av HC-billetter.
ARRANGØR:
Asker kulturhus