green arrow
instagram

Valkyrien Allstars

Valkyrien Allstars Valkyrien Allstars
Lørdag 28. november
kl. 20:00
STED:
Multisalen, Asker kulturhus
PRIS:
Fra 400,-
Forside / Program / Valkyrien Allstars

Valkyrien Allstars

Valkyrien Allstars er kjent som et av landets beste liveband og har siden sin førsteutgivelse i 2007 gått foran i utviklingen av arrangert folkemusikk. 

Bandet har dratt i nye retninger for hver utgivelse de har sluppet og har endt opp med et særegent uttrykk de ikke deler med noen.

På kommende album "hvordan kan man ta det rolig uten å kjede seg" lager de noe som ligner mistenkelig på pop-musikk. For den observante lytter vil det likevel være tydelige henvisninger til norsk tradisjonsmusikk.

Bandet Består av Tuva Syvertsen, Magnus Larsen Jr, Erik Sollid og Martin Langlie, som sammen lager og arrangerer låtene som forblir en evig kjærlighet og mysterier som aldri løses. 

Her vanker energi, inderlighet, overraskende vendinger på en seng av det som vanskelig lar seg simulere: gnistrende samspill.

Praktisk info: Multisalen ligger i øvre vestibyle i Asker kulturhus. Ta kontakt på e-post kulturhuset@asker.kommune.no for kjøp av HC-billetter. Disse kan eventuelt kjøpes i skranken i Asker bibliotek. NB. Kjøpte billetter refunderes ikke.  
ARRANGØR:
Asker kulturhus