Koronainformasjon
green arrow
instagram

Valkyrien Allstars

Valkyrien Allstars Valkyrien Allstars
Fredag 7. mai
kl. 19:30
STED:
Multisalen, Asker kulturhus
PRIS:
Fra 400,-
Forside / Program / Valkyrien Allstars

Valkyrien Allstars

Kriseledelsen i Asker kommune vedtok 1. mars forsterkede anbefalinger og tiltak i Asker, og Asker kulturhus holdes stengt inntil videre, foreløpig frem til etter påske.

Billettkjøpere vil bli kontakt med informasjon om hva som skjer med dette arrangementet.

Oppdatert informasjon om de nye rådene, reglene og tiltakene finner du her: https://www.asker.kommune.no/korona/lokale-rad-og-regler-for-asker/

Vi gleder oss til å se dere igjen til trygge opplevelser i Asker kulturhus.


--- 

Valkyrien Allstars er kjent som et av landets beste liveband og har siden sin førsteutgivelse i 2007 gått foran i utviklingen av arrangert folkemusikk. 

Bandet har dratt i nye retninger for hver utgivelse de har sluppet og har endt opp med et særegent uttrykk de ikke deler med noen.

På kommende album "hvordan kan man ta det rolig uten å kjede seg" lager de noe som ligner mistenkelig på pop-musikk. For den observante lytter vil det likevel være tydelige henvisninger til norsk tradisjonsmusikk.

Bandet Består av Tuva Syvertsen, Magnus Larsen Jr, Erik Sollid og Martin Langlie, som sammen lager og arrangerer låtene som forblir en evig kjærlighet og mysterier som aldri løses. 

Her vanker energi, inderlighet, overraskende vendinger på en seng av det som vanskelig lar seg simulere: gnistrende samspill.

Praktisk info: Multisalen ligger i øvre vestibyle i Asker kulturhus. COVID-19: Vi gjør oppmerksom på at det nå er det kun mulig å besøke kulturarrangement i egen kommune.

Alle billetter selges unummerert. Nye billetter med informasjon om sete og rad blir sendt ut i forkant av arrangement.

Ta kontakt på e-post kulturhuset@asker.kommune.no for kjøp av HC-billetter.
ARRANGØR:
Asker kulturhus