Radar

Radar ungdomskafé og scene er ungdommens arena i kulturhuset. Her tilbys et trygt og attraktivt aktivitets- og kulturtilbud til ungdom i hele Asker.

Radar er et tilbud til alle fra 8. klasse og oppover

Vi arrangerer fester, konserter og mange forskjellige aktiviteter etter ungdommens ønsker. Radar driftes i stor grad av ungdommene selv. Crewarbeid på Radar gir god arbeidstrening innenfor teknikk, foto, arrangør og kafédrift. Det er alltid minst to voksne på jobb i vanlig åpningstid.

Har du lyst til å drive med film, foto, kunst, ungdomsavis, design, musikk eller dans, så har vi utstyret og kompetansen. Hvis du er ungdom og trenger lokaler til å trene dans, teater, kor eller noen annet kreativt, så kan du låne salen gratis. Har du andre idéer? Kom innom, så ser vi hva vi får til!

Føyka skatepark

Parken vår ligger 100 meter fra kulturhuset, på Føyka idrettsplass. Det var offisiell åpning av parken lørdag 5.juli 2015.

Vi oppfordrer alle som bruker parken til å bruke hjelm og sikkerhetsutstyr, og hjelpe oss å holde parken ryddig og trygg.

Ved spørsmål om parken, ring Nicolas Salvesen på tlf. 66 90 96 41.

Til foresatte

Radar ungdomskafé og scene skal alltid være et trygt sted for ungdommene å møtes og utfolde seg. Vi er derfor minimum to voksne på jobb i vanlig åpningstid og mange flere på større arrangementer. De ansatte er der for å hjelpe og assistere ungdommen som er hos oss, eller som er med og driver kaféen og jobber på arrangementene.

For å kunne være i kaféen eller på arrangementer må man ha begynt på ungdomsskolen. Radar er i hovedsak et tilbud for ungdom som går på ungdomsskolen og videregående. Unntaksvis lar vi yngre ungdommer delta på spesielle aktiviteter eller bruke våre lokaler med samtykke fra foreldre.

Vårt tilbud er selvfølgelig rusfritt. Personer som er påvirket av alkohol eller andre rusmidler vil bli avvist ved døren, og dersom de er under 18 år blir foreldrene kontaktet. Vi som jobber på Radar er vant til å omgås ungdom. Ungdom skal få utfolde seg i våre lokaler, men vi setter grenser og er tydelige på hva slags oppførsel vi ønsker i kaféen og på arrangementer.

Hvis det er noe du som forelder eller foresatt lurer på, så er det bare å ta kontakt.

  Informasjon

 • Åpningstider Kafé
  Tirsdag og onsdag
  15.30 – 18.30

  Føyka skatepark
  Hver dag: 08.00 – 22.00
 • Daglig leder Nicolas Salvesen
  Mobil: 905 66 855
  Send e-post
 • Kontakt Asker kulturhus, Kirkeveien 206,
  Asker sentrum

  Postadresse
  Postboks 370, 1372 Asker

  Administrasjon
  66 90 96 41
  66 90 92 89
  66 90 96 31

  Radar Kafé
  66 90 96 44

  Utleie
  66 90 92 89

  Bandrom og studio
  66 90 96 31
 • Facebook Radar ungdomskafé og scene