Koronainformasjon
green arrow
Venskaben
instagram

Venskaben

Venskaben banner
Type Arrangement:
Bryllup, bursdag, dåp, kick-off, konfirmasjon, minnestund, sommerfest
Sted:
Askerveien 41, 1384 Asker
Kapasitet:
Storsalen 100 personer - Formannskapssalen 30 personer
Forside / Utleie / Venskaben

Venskaben

Venskaben er et klassisk og romslig selskapslokale

Venskaben er et klassisk og romslig selskapslokale som ligger i Asker sentrum. Huset er meget velegnet til det meste av selskapelighet og fest. Enten det er til bryllup, barnedåp, navnefest, konfirmasjon, jubileum, minnestund, bursdager eller firmafest. Ved leie av Venskaben står du som leietaker fritt til å benytte egen matleverandør og drikkevarer kan medbringes. Det funksjonelle kjøkkenet gjør serveringen lettvinn og grei. Grip sjansen i dag og lei våre populære festlokaler.

Venskaben ble bygd i 1904 og huset som opprinnelig het «Asker Festivitets- og Kommunelokale» ble oppført av Asker Venskabelige Forening, en kvinneforening hvis eneste oppgave var å skaffe bygda et forsamlingslokale. Lokalet ligger i Asker sentrum rett nedenfor Asker rådhus. Bygget, som ble innviet 7. desember 1904 er oppført i nyklassisk stil og er tegnet av arkitekt Ivar Næss. I 1905 flyttet Asker herredstyre og Asker sparebank inn i bygget.

Kommunen hadde sine kontorer her inntil rådhuset sto ferdig i 1964, Asker Sparebank fram til 1919. I 1921 ble bygget gjeldfritt overdratt til kommunen. Bygget har vært benyttet som tingsted, kunstutstillingslokale, teater og kinosal. Venskaben er et staselig bygg som ligger i Asker sentrum.

Helg: lokalet må leies i sin helhet, enten fre-lør, lør-søn, eller hele helgen. Ukedag: Hele eller deler av lokalet kan leies.
Minimumsleie2 timer

Fri til å benytte egen matleverandør. Drikkevarer
kan medbringes. Vi kan også være behjelpelig
med catering.

Fullt utstyrt kan leies i tillegg til de enkelte rommene.

Storsalen har scene, lerret. Flygel og musikkanlegg kan leies.

Person/vareheis til toaletter i entre.

Gratis Wifi-sone.

Samarbeidspartnere